Куриер до Вашия адрес


За да направим още по-достъпни услугите ни на територията на София-град, организираме собствена куриерска услуга, от която можете да се възползвате.

Можем да дойдем лично до посочен от Вас адрес на територията на София-град и да вземем аналоговите Ви носители за обработка и цифровизация. За всяка приета от нас пратка издаваме съответен документ, удостоверяващ Вашата поръчка и получените носители.

ourcourier-bluemaxСлед извършване на заявената от Вас услуга отново можем да върнем с наш транспорт оригиналните материали и готовите носители с цифров запис до адрес на територията на София-град.

Възползвайте се сега от нашата куриерска услуга, еднопосочно или двупосочно!

1. Можем да приемем Вашите материали от адрес в София-град, след което Вие да ги вземете лично от нашия офис или да ги получите с външен куриер по обичайни куриерски тарифи (еднопосочна услуга).
2. Можете да ни предоставите лично или посредством куриер Вашите носители за обработка, след което ние с наш транспорт да доставим готовите материали на посочен от Вас адрес в София-град (еднопосочна услуга).
3. Можем да вземем Вашите материали от адрес в София-град, а след извършване на заявената от Вас услуга, да Ви ги
доставим на същия или друг адрес, отново в рамките на София-град (двупосочна услуга).

Нашите цени за транспорт са:
Еднопосочен транспорт – 4,00 лв. на заявка
Двупосочен транспорт – 7,00 лв. на заявка

За нашите клиенти извън територията на София-град транспортиране на материали се извършва единствено лично от клиента или посредством външен куриер по обичайната тарифа за избрания от Вас куриер.

За страната ние също ползваме услугите на куриер Спиди и Еконт. От нашия офис до адрес в страната с наложен платеж, цената е около 5,00 лв., до офис на куриер с наложен платеж, цената е около 4,00 лв.

Можете и да ни посетите, ето връзка с нас.