За нас


Bluemax Ltd.

Дружеството е със следните данни:

БЛУМАКС ООД
София 1000, ул. Солунска 34, етаж 3
М.О.Л.: П. Йорданов
ИД № ДДС: BG200367831
ЕИК: 200367831
IBAN BG68 BUIB 9888 1016 6990 01

Екипът на Блумакс Студио има многогодишен опит в обработката на аудио и видео материали, графично съдържание, текстови и визуални материали.

Разполагаме с професионална техника, с помощта на която можем да извършим качествени услуги, свързани с дигитализиране на различни по характер изходни материали. Нашите възможности обхващат широк спектър от услуги в областта на графичния дизайн, включително предпечатна подготовка на материали и отпечатване на различно съдържание върху всички възможни носители на информация.

Предлагаме висококачествени услуги по превод на материали от и на български език. За видеоматериали осигуряваме субтитриране или дублиране с професионални актьори за постигане на максимално качество.

Независимо дали се интересувате от обработка на лични материали и архиви или желаете корпоративно взаимодействие във връзка с фирмени материали, презентации, проекти и други, ние сме в състояние да предоставим професионални услуги на конкурентни цени.

Разгледайте услугите, които предлагаме и сме убедени, че ще отговорим на потребностите ви по най-добрия възможен начин, като спазим всички ваши изисквания. Ако се нуждаете от услуга, която не намирате при нас, свържете се и с готовност ще обсъдим индивидуален проект с ваши изисквания и параметри.

Разбира се, наясно сме, че е възможно да съществуват дейности и услуги в нашата област, които да не сме в състояние да осъществим. Но все още предстои да научим кои са те. Обичаме предизвикателствата и се стремим да покажем на нашите клиенти и контрагенти, че в наше лице могат да намерят коректен и лоялен партньор.

Нашето мото е високо качество в разумни срокове и на разумни цени.

Спазваме го.

Видео представяне на услуги от Блумакс

Видео представяне на канала за пътешествия на Блумакс