Заснемане на корпоративни събития


От Блумакс Студио разполагаме с професионално оборуване за заснемане на 4К видео, което е подходящи за всички видео корпоративни събития:
- семинари
- лекции
- презентации
- обучения
- бизнес коктейли и партите
- тържества и други подобни.

Като допълнение към заснемането с 4К резолюция предлагаме:
- професионален видеотрейлър
- фотографии с висока резолюция

Материалите са подходящи за изработване на рекламни материали от всякакъв вид, публикуването им във вашия сайт или социални мрежи.

Ако желаното за заснемане събитие е тематично, то ви предлагаме възможност сами да съставите сценария за трейлъра.

Предлаганото от нас обслужване включва:
- професионално 4К заснемане
- професионална обработка на записа
- професионален видеомонтаж

Работим в кратки и гъвкави срокове. Освен това предоставяме богат избор за реализиране на вашите идеи, които да направят събитието още по-интересно.

Условията по проектите са индивидуални и спрямо самото корпоративно събитие. Предлагаме обсъждане и консултация относно реализацията на конкретните изисквания на възложителя.

Политиката на Блумакс студио е да работи професионално, качествено и на добри цени за всички предлагани от нас услуги.

Какво получавате:
• професионален видео трейлър на събитието
• предварително уточнен брой фотографии от корпоративното събитие в 4К кино резолюция

Допълнителни възможности:

• Ребрандиране за ваши бизнес партньори или поделения. По подразбиране всеки трейлър е брандиран с ваше лого, а в края на филма се визуализира надпис: Реализация по поръчка на /ИМЕТО НА ВАШИЯ БРАНД/. Ако желаете да ребрандираме материала вашето лого по време на трейлъра ще бъде заменено с логото на вашите бизнес партньори или уточняване на конкретното поделение, за което ще бъде предназначен материала, а в края на филма надписа е: Реализация по поръчка на /ИМЕТО НА ВАШИЯ БРАНД/ за /ИМЕТО НА КОНТРАГЕНТА/.

• Разработка на канал в Youtube с ваши авторски видеотрейлъри. От личен опит знаем, че това води до огромен поток посетители, което автоматично подпомага популяризирането на вашият бизнес.

• Разработваме и професионални интернет сайтове, които могат да бъдат вградени в съществуващи вече ваши сайтове или да бъдат самостоятелни. Ако препочетете да бъдат самостоятелни сайтове това допълнително улеснява откриването и позиционирането на бизнеса ви в Google.

Какви разходи включва заснемането:
• необходимо е да покриете пътните разходи и престоя на един или двама представители на Блумакс студио за съответното събитие. Това е само в случай, че събитието се извършва извън територията на гр. София и/или обхваща повече от един календарен ден;
- броя на представителите от наша страна, един или двама човека се уточнява за всяка дата индивидуално;
- когато представителя на Блумакс студио е един човек е необходимо резервирането на самостоятелна стая;
- всички допълнителни плащания, свързани с посещения на конкретни места, атракциони и други подобни (напр. входни такси);
- не поемате разходи от личен характер.