Професионално дигитализиране на видеокасети – без кепчърПрехвърлянето на видеокасети се извършва с много по-висока разделителна способност от стандартната за DVD:
MPEG-2, 576p SD с битрейт: 10368 kbit/s, а не със стандартните 8000 kbit/s  за DVD.

Video mode: PAL / Frame rate: 25fps / Sample format: Interlaced (bottom field first)
Size: 720 x 576 (CCIR-601 D1) / Video Quality: Bit rate 10368 kbit/s / Encoder quality fine tuning: 100%
Encoding method: 2-Pass / Audio forma: AC3 2.0 при необходимост 5.1
 

За постигането на оптимални резултати прехвърлянето се предлага директно на файл.
От ваша страна е нужно само да ни предоставите флаш памет или друг носител, на който да прехвърлим новите дигитализирани файлове.
Предлагаме възможност да закупите качествена (бързоскоростна с метален корпус) флаш памет и директно от нас.
Можете да изтеглите дигитализираните материали и от наш сървър.

Препоръчваме на клиентите ни да избират този тип прехвърляне като най-висококачествен за момента.
Съхранете Вашите спомени с най-доброто качество SD H Quality.

Прехвърляне на запис от видеокасета на дигитален носител - USB флаш памет, DVD диск и други

Не беше отдавна времето, когато всички важни събития в живота ни се запечатваха на видеолента, за да можем след това спокойно да споделяме нашите преживявания с приятели и близки. Видеоплеърите бяха част от нашето ежедневие.

Но с развитието на технологиите и появата на цифрови носители на информация като компактдисковете и DVD дисковете магнитните ленти останаха неминуемо в миналото. Предлагаме ви да запазите живи вашите спомени и важни моменти, съхранени на видеолента, като ги дигитализирате.

дигитализиране на видео касети - професионалноКак можем да сме ви от полза

- На ваше разположение е нашето модерно оборудване – професионални видеоплеъри за цялостно възпроизвеждане на съхранения на лента запис.

- Отлично качество на дигитализация, трансформиране във всички съвременни формати за видео материал.

- Допълнителни обработки в зависимост от конкретния материал и вашите нужди.

- Консултации и съвети за постигане на оптимален резултат при съхраняването и възпроизвеждането на съответния материал.

- Запис на цифров носител в зависимост от вашите нужди: DVD диск, флаш памет, външен диск и т.н.

- Осигуряване на запис с висока резолюция (HD). Дигитализираният видеоматериал ще бъде с оптимално качество без загуба при възпроизвеждане върху най-големите съвременни телевизионни приемници.

- Задължително изработване на меню за всеки DVD диск. По този начин ще можете да имате бърз достъп до отделни части от видео материала.

- По желание осигуряване на обложка с дизайн, съгласуван с вашите желания. Цената на обложката, без разпечатване е 24,00 лв.

Цени за формати VHS, VHS-C и miniDV

Този подробен ценоразпис е за формати VHS, VHS-C и miniDV. В случай, че ни предоставите видеокасети от трите формата едновременно, времетраенето на видеоматериала се изчислява поотделно за всеки от форматите.

За видеокасети с друг формат се прилагат различни цени, обявени под тази таблица.

общо часа цена | общо часа цена
до 30 мин. 12,00 лв. | 15 часа 324,00 лв.
над 30 мин. 24,00 лв. | 16 часа 345,95 лв.
1 час 24,00 лв. | 17 часа 367,95 лв.
2 часа 43,95 лв. | 18 часа 388,95 лв.
3 часа 64,95 лв. | 19 часа 410,95 лв.
4 часа 86,95 лв. | 20-ти час безплатен
5 часа 110,00 лв. | 21 часа 453,95 лв.
6 часа 134,00 лв. | 22 часа 475,95 лв.
7 часа 149,95 лв. | 23 часа 496,95 лв.
8 часа 172,95 лв. | 24 часа 518,95 лв.
9 часа 194,95 лв. | 25 часа 540,00 лв
10 часа 216,00 лв. | 26 часа 561,95 лв.
11-ти час безплатен | 27 часа 583,95 лв.
12 часа 259,95 лв. | 28 часа 604,95 лв.
13 часа 280,95 лв. | 29 часа 625,95 лв.
14 часа 302,95 лв. | над 55 часа
15,95 лв. за 1 час

Важно! Ценообразуване с отстъпки при натрупване на видеовреме.

За всеки клиент, който използва нашите услуги за дигитализиране на видеоматериал, предоставяме по-изгодни ценови условия при следващи поръчки. За всяка нова поръчка, която ни възложите, ще натрупаме обработените вече от нас часове видеоматериал от предишните ваши заявки. Така ще формираме цената за вашата настояща поръчка с отстъпка.

Например, ако предишен път сте прехвърлили при нас видео материал с обща продължителност 3 часа, а вашата настояща поръчка е с продължителност от 2 часа, ще изчислим общо времетраене 5 часа (3 от предишната вече извършена услуга, и 2 от настоящата предстояща за дигитализиране). Така ще ни възложите да направим 2 часа (сега), а ще платите по цени с преференциална отстъпка за времетраене от общо 5 часа.

В знак на вашето доверие към услугите ни ви предлагаме непрекъснато намаляващи цени. 

Изчисляването на намаляващите цени за услугите по дигитализация не е обвързано по никакъв начин с други условия и е в сила за всички наши клиенти. За да се възползването от предложенето само е необходимо при възлагане на следващата поръчка да ни информирате допълнително, че вече сте използвали предишни наши услуги по дигирализиране на ваши материали, за да направим необхидмата отстъпка.

Цени за формати, различни от VHS, VHS-C и miniDV

Видео формат Видео система Цена за всеки започнат нов час:
Betamax Pal / NTSC 24,00 лв.
Betacam Pal 96.00 лв.
Digital Betacam Pal 160,00 лв.
DVCPRO25 Pal 120,00 лв.
Video 2000 Pal 24,00 лв.
Digital 8
Pal 48.00 лв.
Hi 8, video8
Pal 24.00 лв.
HD V
Pal 60.00 лв.
Ако на касетата има повече от една TV система
NTSC, USA, Japan + 30% към основната цена

 

VHS-CОбработваме и видеокасети със стандарт VHS-Compact (VHS-C)

miniDVОбработваме и видеокасети със стандарт miniDV

Hi8-Digital-8-За видеокасети със стандарт Hi8 Digital 8 е необходимо да ни донесете видеокамерата, захранването за нея и кабела към телевизора.

Обработваме и видео формати  с различно ценообразуване от стандартното за обикновени видеокасети:

tapesРазновидности на видеокасетите.

Процес по дигитализиране на съществуващ видеозапис

Преобразуването на видеоматериал към дигитален формат отнема известно технологично време, защото е комплексен процес, състоящ се от следните етапи:

1. Дигитализиране на видео материала

На този етап записът преминава през професионален видеоплеър с шест глави за осигуряване на оптималното извличане на видеозаписа. Оборудването ни позволява извличането на RGB сигнал и да изпозлваме специални филтри за подобряване на качеството още при самия запис.

VHS-capcha

С гордост заявяваме, че използваме функцията за филтриране на самия видеозапис, а не последващо наслагване на компютърно генерирани филтри, които изкуствено изменят оригиналния материал. По този начин се получава запис с оригиналното си форматиране, като приложените филтри въздействат единствено при аналоговото извличане на сигнала.

В следствие се получава картина, която:
- е с много по-добро качество още при самото заснемане;
- входния сигнал е много качествен;
- постига се пълната резолюция от 576р.

Поясняваме, че не изпозлваме кепчър, а извършваме записа в реално време, което ни позволява да осигурим естественото изчистено качество на видеоматериала.

2. Последваща обработка

Извлеченият от нашата професионална техника аналогов запис е получен с възможно най-голяма чистота (в зависимост от текущото състояние на оригиналната видеолента и самото качество на материала). Ако качеството на самия оригинал не е добро, то няма да е необходима допълнителна обработка, защото това няма да доведе до неговото изчистане. Затова предлагаме услуга по извличантео на максимално чистият сигнал от видеооборудването без да се налага допълнителна компютърна обработка.

Предоставяме ви записа в неговата оригинална цялост. По желание от ваша страна може да предложим монтажни дейности:
- Изрязване на нежелан материал
- Разместване на елементи от записа
- Добавяне на видео и аудио ефекти
- Добавяне на други ефекти и озвучаване
- Upscale на записа от 576р до 1080р
- Upcale на записа от формат 4:3 във формат 16:9 - без изрязване на важни елементи от кадрите.

Тези допълнителни монтажни дейности представляват отделна услуга, която се заплаща допълнително към основната цена по дигитализиране на видеоматериал.

По подразбиране в DVD диска на записа добавяме страндартно меню, което ви дава бърз и директен достъп до определени части на записа.

С вас ще обсъдим всички допълнителни желания по обработката на видеото, за да може заедно с вас да изчислим точната цена на всички допълнителни услуги ако има такива.

3. Окончателно завършване на материала

Професионалната ни техника прави ненужно междунното съхранение на вече дигитализирания материал на компютър, рендирането му и друга допълнителна компютърната обработка. Затова извлечения от техниката ни запис се прехвърля директно на дигитален носител (най-често това е оптичен DVD диск).

Полученият дигитален запис е с високо качество и HD резолюция. Поради тази причина 1 DVD диск може да съхрани максимум 1 астрономически час от видеоматериала, без той да бъде компресиран и без да се развали качеството му. Затова ние задължително разделяме всеки 1 час от видеоматериала на нов DVD носител.

Разбира се е възможно видеоматериала да бъде записан на двуслоен DVD диск. Ние съветваме клиентите ни да не избирате този начин, защото от опит знаем, че не всички DVD плеъри могат да възпроизведат безпроблемно подобен двуслоен диск.

Като бонус от нашата страна ви изготвяме безплатно копие във видео формат. Единствено трябва да ни предоставите флаш памет или друг носител, на който желаете да прехвърлим файловете.

Можете да изтеглите дигитализираните материали и от наш сървър.

За да завършим стилно процеса по дигитализирането на видеоматериала по ваше желание може да изготвим обложка за диска с дизайн, който е съгласуван заедно с вас.
Цената за обложка е 24,00 лв., като цената не включва разпечатването ѝ.

Гаранция за поверителност на предоставената информация

Ние държим на поверителността на вашите материали, които ни предоставяте. Затова гарантираме, че предоставените от вас материализа за дигитализиране няма по никакъв начин да бъдат предоставени на трети лица, публикувани в интернет за достъп до трети лица, нито ще бъдат предоставени по какувто и да било друг начин по трети лица, освен ако нямаме Вашето изрично съгласие и разпореждане да направим това.

Гаранция за поверителност на предоставената информацияТретираме всички предоставени от Вас материали и готови фахлове като поверителна информация и не се допуска неоправомощен достъп до тях, включително и от служители на дружеството, които са неагнажирани с процеса по дигитализиране.

Изготвените от нас дигирализирани файлове се съхраняват на наш сървър в рамките на 7 (седем) календарни дни, с цел да бъдат изтеглени от Вас по електронен път през интернет, когато сте предпочели този метод за прехвърляне. След като минат 7 (седем) календарни дни, дигитализираните файлове се изтриват и повече не могат да бъдат възстановени или достъпени, което допълнително гарантира сигурността на вашите материали.

Всички посочени условия за поверителност се отнасят за абсолютно всички данни и файлове, които обработваме. Това е в сила както за всички наши индивидуални клиенти, така и за корпоративните ни клиенти.

В случай, че имате допълнителни въпроси относно поверителността и съхранението на обработваните файлове, моля свържете се с нас по един от посочените начини за контакт.